IMPORTANT!!!

Untuk para customers WAJIB mengkonfirmasi stelah melakukan transfer ke dengan format: nama, order id, jumlah transferan dan bank. Pesanan yang TIDAK dikonfirmasi TIDAK AKAN kami proses. Konfirmasi pesanan hanya ke SMS 0812 8229 8842 atau email contact.mysister@gmail.com.

SMS dan email akan dibalas pada jam kerja (senin - jumat 09.00 - 16.00) mohon pengertiannya ^^

---------------------------------
Apabila terjadi kesalahan, tertukar pengiriman, keterlambatan, kehilangan, dan lain sebagainya karena kelalaian JNE pada saat pengiriman, maka hal tersebut bukan tanggung jawab kami, silahkan langsung menghubungi jne.co.id. Di luar itu kami lakukan sebagai pelayanan.

Kami menganjurkan untuk menggunakan asuransi sebesar Rp.10.000 (bisa di add to cart dari halaman home). Jika customer menggunakan asuransi dan barang hilang, akan diganti FULL payment. Jika tidak menggunakan asuransi, My Lovely Sister tidak bertanggung jawab untuk kehilangan paket. Terimakasih untuk pengertiannya.

---------------------------

Untuk proses persiapan pengiriman Mylovelysister membutuhkan 1-2 hari kerja (tidak termasuk hari sabtu dan minggu dan hari besar).

Lama pengiriman sampai ke rumah / tempat tujuan tergantung JNE.
Untuk Jakarta bisa membutuhkan waktu 1-3 hari (perkiraan)
Untuk diluar Jakarta bisa membutuhkan 2-7 hari (perkiraan)

Klik di sini untuk mengetahui keuntungan apa yang bisa didapat oleh customers jika beberlanja di web

Klik di sini untuk mengetahui terms dan condition pembelanjaan di My Lovely Sister

Klik di sini kalau kamu bingung tentang cara berbelanja di My Lovely Sister

Thank you untuk perhatiannya ^^

FAQ

Do you need help? Go to see our FAQ section.

Testimonials

kak, barang2ku udah nyampe, pack nya rapi. pas aku cobain dollywink eyeliner liquid makenya gampang banget, maskaranya juga ngga menggumpal, liptint dll nya juga packagingnya lucu2..puas banget apalagi ada bonusnya ^^ thank u kak :)

-- Citra

Hai mylovely maaf ya br kasih feedback nya pdhl udh sering bgt belanja di mylovely:D So far, aku gapernah punya mslh baik mslh paketnya atau pengirimannya. Semua barang mylovely itu nyampe selalu cepet. skg trf, bsknya kirim dan tbtb paketnya udh sampe rumah^^ dr pelayanannya jg okeee bgt! Ininih yg bikin aku gatau knp bawaannya betah dan pengen beli trs dimylovely hihihi:D
Pokoknya mylovely top banget deh! Sukses terus mylovely♥

- Monica

Thx yah sis paket uda nyampe. Uda orderan ketiga x nya. Selalu cepat nyampe paketnya. Thx buat bonusnya. Hehehehe

- Chris

KARAS the miracle Whitening cream sample in jar

Pemutih ajaib dari Korea yang sangat aman untuk wajah. Dapat digunakan untuk tubuh maupun bekas luka / noda yang hitam

More details


Rp 49.000

 

Loyalty programBy buying this product you can collect up to 490 loyalty points. Your cart will total 490 points that can be converted into a voucher of Rp 490.


2 quantities
-5%

Customers who bought this product also bought:

Concept

New functional ingredient in whitening "Alpha-Bisabolol," and containing a wealth of plant estrogens,"pomegranate extract" containing the active response to the aging of the skin.Karas The Miracle Triple Action White Cream contains pomegranate water extracted from pomegranates that are abundant in plant estrogen, and aggressively takes action against skin aging for triple effects.

Effect

Contains pomegranate water, extracted from pomegranates,  also know as the fruit of life. Pomegranates are known to be great for women because they

contain the female hormone estrogen which will make skin resilient, and vitamin C which will make skin transparent and energetic.

Also, the AHA component of pomegranate dissolves dead skin cells without stimulation, effectively improving fine wrinkles, roughness, and dullness of skin,

providing a smooth and soft glow.

Pomegranate extracts help collagen synthesis, relieves skin from aging effects such as the loss of resilience, while maintaining skin smooth and tight.

Also, the hydroplus system, a moisture control system, transforms dry and fatigued skin so it is kept soft for extended periods.

Stable sun protectant effects will maintain skin healthy and bright during the hours skin is exposed to sunlight.

► Aging prevention from antioxidant effects – Not only carbohydrate, amino acid, vitamin, and other acids, but also abundant potassium, pectin, and tannin

   astringent, blood purifying, and antioxidant effects.

► Exfoliation of dead skin cells to improve skin complexion – AHA contained in pomegranate

► Superior skin regeneration effects – Abundance of minerals and vitamins

► Whitening effect

Activation of hindrance of mushroom tyrosinase in vitro            

► Major ingredients

Arbutin, adenosine, ethylhexyl methoxycinnamate, titanium dioxide

 

▣ Alpha-Bisabolo effective whitening ingredient functionality

 ▶ 10 times the whitening effect of arbutin-spots, blemishes inhibition of melanin that causes the whitening effect superior in efficacy

 ▶ Ensure safety of the human body - there's no cytotoxic effect on the skin without irritation

 ▶ For light and heat stability, high-functionality features stellar new whitening ingredient

 ▶ Brazil, derived from natural vegetable ingredients Candeiatree

Concept

New functional ingredient in whitening "Alpha-Bisabolol," and containing a wealth of plant estrogens,"pomegranate extract" containing the active response to the aging of the skin.Karas The Miracle Triple Action White Cream contains pomegranate water extracted from pomegranates that are abundant in plant estrogen, and aggressively takes action against skin aging for triple effects.

Effect

Contains pomegranate water, extracted from pomegranates,  also know as the fruit of life. Pomegranates are known to be great for women because they

contain the female hormone estrogen which will make skin resilient, and vitamin C which will make skin transparent and energetic.

Also, the AHA component of pomegranate dissolves dead skin cells without stimulation, effectively improving fine wrinkles, roughness, and dullness of skin,

providing a smooth and soft glow.

Pomegranate extracts help collagen synthesis, relieves skin from aging effects such as the loss of resilience, while maintaining skin smooth and tight.

Also, the hydroplus system, a moisture control system, transforms dry and fatigued skin so it is kept soft for extended periods.

Stable sun protectant effects will maintain skin healthy and bright during the hours skin is exposed to sunlight.

► Aging prevention from antioxidant effects – Not only carbohydrate, amino acid, vitamin, and other acids, but also abundant potassium, pectin, and tannin

   astringent, blood purifying, and antioxidant effects.

► Exfoliation of dead skin cells to improve skin complexion – AHA contained in pomegranate

► Superior skin regeneration effects – Abundance of minerals and vitamins

► Whitening effect

Activation of hindrance of mushroom tyrosinase in vitro            

► Major ingredients

Arbutin, adenosine, ethylhexyl methoxycinnamate, titanium dioxide

 

▣ Alpha-Bisabolo effective whitening ingredient functionality

 ▶ 10 times the whitening effect of arbutin-spots, blemishes inhibition of melanin that causes the whitening effect superior in efficacy

 ▶ Ensure safety of the human body - there's no cytotoxic effect on the skin without irritation

 ▶ For light and heat stability, high-functionality features stellar new whitening ingredient

 ▶ Brazil, derived from natural vegetable ingredients Candeiatree

 

Website : www.phantomkorea.co.kr

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Promo Natal

Khusus bulan November- Desember

Setiap Pembelian Rp. 700.000 FREE alat pembersih komedo

Setiap pembelian 1.000.000 FREE Yummy Lip Scrub Cocoa / Coffee

Setiap pembelian 2.000.000 FREE eros komedo stick

(Selama stock masih ada)

Cart  

(empty)

Manufacturers

Twitter