IMPORTANT!!!

Untuk para customers WAJIB mengkonfirmasi stelah melakukan transfer dengan format: nama, order id, jumlah transferan dan bank. Pesanan yang TIDAK dikonfirmasi TIDAK AKAN kami proses. Konfirmasi pesanan hanya ke SMS 0812 8229 8842 atau email contact.mysister@gmail.com.

SMS dan email akan dibalas pada jam kerja (senin - jumat 09.00 - 16.00) mohon pengertiannya ^^

---------------------------------

Untuk dikirim di hari yang sama, maksimal transfer:
Senin - Jumat: 13.00
Sabtu Minggu : off

Lama pengiriman sampai ke rumah / tempat tujuan tergantung JNE.
Untuk Jakarta bisa membutuhkan waktu 1-3 hari (perkiraan)
Untuk diluar Jakarta bisa membutuhkan 2-7 hari (perkiraan)

---------------------------------
Apabila terjadi kesalahan, tertukar pengiriman, keterlambatan, kehilangan, dan lain sebagainya karena kelalaian JNE pada saat pengiriman, maka hal tersebut bukan tanggung jawab kami, silahkan langsung menghubungi jne.co.id. Di luar itu kami lakukan sebagai pelayanan.

Kami menganjurkan untuk menggunakan ASURANSI sebesar Rp.10.000 (bisa klik di link ini). Jika customer menggunakan asuransi dan barang hilang, akan diganti FULL payment. Jika tidak menggunakan asuransi, My Lovely Sister tidak bertanggung jawab untuk kehilangan paket. Terimakasih untuk pengertiannya.

---------------------------

Klik di sini untuk mengetahui keuntungan apa yang bisa didapat oleh customers jika beberlanja di web

Klik di sini untuk mengetahui terms dan condition pembelanjaan di My Lovely Sister

Klik di sini kalau kamu bingung tentang cara berbelanja di My Lovely Sister

Thank you untuk perhatiannya ^^

FAQ

Do you need help? Go to see our FAQ section.

Testimonials

mksih yach my ovely sister paketan aku udah sampai ,. pelayanannya juga ramah,. :)
mkasih bnyak yach.. ntr kl ada yang cocok order lagi dech,. ^.^ mga2 dari 4 macem BB cream ada salah satu yang cocok di aku..
good deh good buat my lovely sister.com

-rany-

Sistaaa.. Aku suka banget sama ILLI Fresh Moisture Body Lotion nya! Wanginya itu lho..bikin orang" di sekitar pd suka ngendus nyium baunya xD
Sama sekali ga lengket pula! Tapi untuk malam hari aku tetep pke ILLI Total Aging Care Body Lotion. Udah sebulan lebih aku pake itu rutin siang malem, kulit aku jd super kenyal! Pertamanya emang agak lengket, tapi setelah aku pakenya langsung sehabis mandi di kamar mandi saat itu juga, sekitar 15-30 menit kmudian udah meresap kok lotion nya. Ciamik bgt deh lotionnya! Thank you so much, Sis! ♡

-Anastasia

Sista pesenanku udah datang tadi, lengkap, sehat ga kurang satu apapun, malah lebih ( ada bonusnya, makasih.. :) ).
Tunggu Orderanku selanjutnya ya...
pertama kali beli di online shop di My lovely Sister, puas bgt... :)

- Catur

TFS Blackhead Out White Clay Nose Pack 50gr

A Perfect cleansing line effective for remoning blackheads and dead skin cells.
Peel-off type of blackhead nose strip that draws out blackheads completely.

More details


Rp 85.000


Notify me when available

 

Loyalty programBy buying this product you can collect up to 850 loyalty points. Your cart will total 850 points that can be converted into a voucher of Rp 850.


Customers who bought this product also bought:

Despense an adequate amount and gently apply onto and around nose area.
After 10~15 minutes when completely dry,remove the mask upwards.

 

  1. WHY DOESN'T EVERYONE OFFER THIS?? 

    Posted by HY on 13th Nov 2013

    This mask is so much better than the nose strip version that I can't understand why people still use strips, honestly. Yes the mask is slightly messier to work with, but you get so much better coverage (aka MORE BLACKHEADS BE GONE). Not to mention, you definitely get more than 9 strips' worth out of one tube. If you're hesitant about the whole Volcanic Clay line (which you shouldn't be, this is awesome), then yes get the strip once to try. But for your own sake, please get the pack after that instead!


  2. LOVE 

    Posted by Jacqueline on 2nd Nov 2013

    This product is quite amazing. The single sheets hurt me, but this product came off so easily and a thin layer. I really like the concept that you can choose where to extend the product versus the single strips. I found more black heads with this than the single strip of the same brand!


  3. AMAZEBALLS 

    Posted by Kathryn Pyles on 3rd Aug 2013

    This product is amazing. I have always had a few trouble spots that would drive me CRAZY anytime I used a nose strip to remove blackheads. With this product I can finally reach those pesky little blackheads. In twenty minutes, this product removed the blackheads that had been plaguing me day and night for years. I know it's silly, but I nearly cried. I was that happy to see those blackheads go. 

    If you have pores--aka, EVERYONE--then you need this product. Buy it. Buy it now. I can't endorse this product enough. I've purchased so many wonderful products from Momomango, but this is by far one of my favorites.


  4. INTERESTING 

    Posted by April Silvero on 11th Jan 2013

    This was really fun to use rather than strips. The texture is thick and works well. My nose felt smooth afterwards. It only took a few blackheads since I usually don't cleanse beforehand. It works way better than strips!


  5. PRETTY AWESOME 

    Posted by Lisa H on 14th Nov 2012

    If you're like me, and you've tried the Biore strips and like to observe the little gunk that comes out, then this mask offers a much cheaper, still fun alternative. Although I don't have many blackheads, I've tried this on my brother, and a lot of sebum was removed. Unlike the strips though, which are shaped to fit certain areas, you can put the mask on anywhere, making it a lot more flexible for awkward areas. Definitely a better option and a better buy !


  6. WORKS EXTREMELY WELL 

    Posted by Unknown on 7th Sep 2012

    Used a lot of American products that are primarily for blackheads and this is the best product I've tried.I also like how unlike pore strips you can cover more area for other spots that have blackheads.


  7. WOW! 

    Posted by A.K. on 23rd May 2012

    This product is so fun to use! It gets those blackheads and whiteheads better than the Biore strips for sure and it doesn't stripe your skin either! I'm definitely going to order more!

(Momomango)

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Cart  

(empty)

Manufacturers

Twitter